Linear Mixed Models and ML and GAMlj 1.6

Everything related to the development of modules in jamovi

by rheredia@tamiu.edu » Fri Oct 18, 2019 6:35 pm

Hello,

I am trying to figure out an issue with jamovi. I am using jamovi 1.1.5 and GAMLj 1.60.
I am trying to run a linear mixed model using Maximum-likelihood and I get the following error:

object 'info.bic.not' found

I am assuming that it is trying to compute the BIC index?

Judging from some Youtube videos, it seems it used to work in GAMLj 1.5.0. It appears that the same issue is with windows. I wonder if it is a glitch?

Thank you so much for such a wonderful software,
rheredia@tamiu.edu
 
Posts: 15
Joined: Fri Feb 09, 2018 3:41 pm

by jonathon » Fri Oct 18, 2019 10:53 pm

hi,

let me attend marcello to this. he should respond shortly.

kind regards
User avatar
jonathon
 
Posts: 1059
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by mcfanda@gmail.com » Sat Oct 19, 2019 8:10 am

Hi, it is a known bug in that version. Next week version 2.0.0 is out and it will be fixed
User avatar
mcfanda@gmail.com
 
Posts: 180
Joined: Thu Mar 23, 2017 9:24 pm

by rheredia@tamiu.edu » Sat Oct 19, 2019 4:32 pm

Dear Jonathan,

Thank you so much!!!

Kind regards!

jonathon wrote:hi,

let me attend marcello to this. he should respond shortly.

kind regards
rheredia@tamiu.edu
 
Posts: 15
Joined: Fri Feb 09, 2018 3:41 pm

by rheredia@tamiu.edu » Sat Oct 19, 2019 4:33 pm

Dear Marcello,

Thank you!! I will be doing the analysis of my next experiment on jamovi only. Looking forward to use the 2.0 version,

Kind regards!

Roberto


mcfanda@gmail.com wrote:Hi, it is a known bug in that version. Next week version 2.0.0 is out and it will be fixed
rheredia@tamiu.edu
 
Posts: 15
Joined: Fri Feb 09, 2018 3:41 pm


Return to Module development