on jmvtools::install() jamovi window is not showing hanges

Everything related to the development of modules in jamovi

by ngandhid » Fri Apr 07, 2017 4:07 am

Once I have done with changing my code, say some analysis yaml file and save. then after running the jmvtools::install(), the jamovi window is not showing the changes I made. Thus I am not able to see my code changes on the front end.

Tried deleting the module and reinstalled. didn't work.
ngandhid
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 07, 2017 4:02 am

by jonathon » Sat Apr 08, 2017 1:34 am

hi, if you make changes to the .a.yaml, or the .u.yaml files, you'll need to shut jamovi down and restart it. we'll fix this in the coming weeks.

changes to the .b.R or .r.yaml files can be made on the fly.

cheers
User avatar
jonathon
 
Posts: 1809
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by ngandhid » Mon Apr 10, 2017 7:59 pm

Hi Jonathan

Thanks it helped.
ngandhid
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 07, 2017 4:02 am

by ngandhid » Mon Apr 10, 2017 8:49 pm

It worked for the first time, but it's not working after that. Not able to see the UI changes. Even installed the jmvtools again too. No luck
ngandhid
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 07, 2017 4:02 am

by jonathon » Mon Apr 10, 2017 10:51 pm

hi, can you send us your source code (contact at jamovi.org)? or check it into github where we can take a look?

with thanks
User avatar
jonathon
 
Posts: 1809
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by jonathon » Mon Apr 10, 2017 10:56 pm

you can also try deleting the .u.yaml file, and letting jmvtools recreate it from scratch.
User avatar
jonathon
 
Posts: 1809
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by ngandhid » Tue Apr 11, 2017 3:19 am

It looks like clearing out .u.yaml file is the fix for the problem. Can you please tell me why this happening and how to rectify or fix this once for all?

Thanks for your help. Much appreciated.
ngandhid
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 07, 2017 4:02 am

by jonathon » Tue Apr 11, 2017 3:28 am

hi,

my guess is that you changed the type of an option. at present jmvtools only adds and removes options, but doesn't change or update existing options. this is something we hope to solve in the next release.

cheers
User avatar
jonathon
 
Posts: 1809
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am


Return to Module development