JJstatplot plugin error

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by ugurdogan » Tue Aug 25, 2020 1:55 pm

Hi Jamıovi
I am using w10 (pro x64) and last version of jamovi (1.2.26.0). When I use JJstatplot plugin I get the attached error. The data file that i use and error are attached. When I use the same data file I don't get an error on my macbook.

With my best
Attachments
veri.csv
data file
(17.86 KiB) Downloaded 23 times
eror.png
error message
eror.png (6.26 KiB) Viewed 777 times
ugurdogan
 
Posts: 3
Joined: Tue Aug 25, 2020 1:40 pm

by sbalci » Wed Aug 26, 2020 6:04 am

Dear Uğur,

I just tried it on windows. See attached image.

Would you please uninstall and reinstall the module.

Best wishes
Attachments
jjstatsplot-win.jpg
jjstatsplot-win.jpg (160.14 KiB) Viewed 756 times
sbalci
 
Posts: 33
Joined: Sat Jan 06, 2018 10:25 pm

by ugurdogan » Fri Aug 28, 2020 2:16 pm

Dear Serdar,
I did as you said and uninstalled the jamavi and reinstalled (2 times). I even did it using the revo uninstaller. I tried different datasets but it still gives the same problem.
ugurdogan
 
Posts: 3
Joined: Tue Aug 25, 2020 1:40 pm

by sbalci » Sat Aug 29, 2020 3:32 am

Sorry, we could not reproduce the problem.
There will be an update to whole jamovi in a week. It will switch to R 4.0.
I will update the modules at the same time. So I recommend waiting for that.
sbalci
 
Posts: 33
Joined: Sat Jan 06, 2018 10:25 pm

by ugurdogan » Mon Aug 31, 2020 6:31 pm

Dear Serdar
I installed the new version but the same error continues.
King regard
Attachments
error.png
error.png (7.95 KiB) Viewed 543 times
ugurdogan
 
Posts: 3
Joined: Tue Aug 25, 2020 1:40 pm

by jonathon » Tue Sep 01, 2020 10:52 am

hi,

this is possibly to do with you having a username with international characters in it. this isn't normally an issue, but sometimes R has trouble locating files in paths with international characters.

try shutting down jamovi, then move the jjstatsplot directory from:

C:\Users\username\AppData\Roaming\jamovi\modules

to

C:\Program files\jamovi x.x.x.x\Resources\modules

and see if that fixes the issue.

cheers

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 1379
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am


Return to Help