Meta Analysis

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by antjaf » Wed Oct 07, 2020 2:27 pm

Hi everybody,
I'm running a meta analysis and I got missing values (" NA" on my continue variables) but I can't manage to make jamovi ignore the empty cases.
I got the same error message " y is empty". ( see attached picture)
Anybody can help me?
Thanks a lot.

/Users/antoine/Desktop/Capture d’écran 2020-10-07 à 16.09.50.png
Attachments
Capture d’écran 2020-10-07 à 16.27.01.png
Capture d’écran 2020-10-07 à 16.27.01.png (82.52 KiB) Viewed 171 times
antjaf
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 07, 2020 1:47 pm

by tdo34 » Wed Oct 07, 2020 10:01 pm

I am having the same issues, I imported my data with the NA value as suggested elsewhere but then once doing the analysis jamovi doesn't recognise it. Sorry I am no help but wanting to jump on the thread in case someone else can enlighten us :)
tdo34
 
Posts: 1
Joined: Wed Oct 07, 2020 9:57 pm

by sbalci » Thu Oct 08, 2020 11:15 am

Please try this:
Go to Data, Double click on variable name. Define missing values there.
Attachments
Ekran Resmi 2020-10-08 14.15.07.png
Ekran Resmi 2020-10-08 14.15.07.png (111.07 KiB) Viewed 147 times
sbalci
 
Posts: 40
Joined: Sat Jan 06, 2018 10:25 pm

by Fello80 » Thu Oct 08, 2020 11:57 am

Dear All,
I have a similar problem missing value TRUE/FALSE it is impossible to fix it in that way...
Can you help me?
Fello80
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 08, 2020 11:51 am

by Fello80 » Thu Oct 08, 2020 11:59 am

I have no holes in my dataset... I really do not understand
Fello80
 
Posts: 2
Joined: Thu Oct 08, 2020 11:51 am


Return to Help