cloud.jamovi in iPad

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by vmoreno » Fri Oct 23, 2020 3:21 pm

Hi,
Some students that use from iPad on an online (dockerized) version of jamovi, clone of cloud.jamovi.org, have complained that cannot change the name of variables in Data management.
I have tested that problem with 3 browsers and seems specific to iOS/iPad, because it works on Android.
If I try to rename a variable, only one letter can be written

Victor
vmoreno
 
Posts: 18
Joined: Mon Jun 05, 2017 6:04 pm

by jonathon » Sat Oct 24, 2020 7:05 am

hi victor,

yeah, we haven't done much testing with ipads, but we should step up our game.

i'll mention it to damo.

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 1474
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by jonathon » Mon Oct 26, 2020 11:04 am

hey,

we've pushed a fix to the current-dev branch. this should fix the issue for you.

cheers

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 1474
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am


Return to Help

cron