Server error when trying to run Jamovi

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by Lady Walrus » Thu Feb 18, 2021 5:53 pm

Hi,

I hope you're doing well!

I've seen some discussion regarding Jamovi not running on certain computers (especially those operated by Windows), so I was wondering if there was some solution to that, as my computer is, unfortunately, one of those with the bug (I tried both 1.6.15 and 1.6.15, with my actual location, UK, and changing my location via VPN - but still get it)?

The message I get is:
"Unfortunately, the jamovi server could not be started, and jamovi must now close. We regret the inconvenience.

Please report your experiences to the jamovi team."

Any help would be appreciated as I'd reaaaally like to start utilizing jamovi for my analyses :)

Thanks in advance!
Kind regards.
Lady Walrus
 
Posts: 1
Joined: Thu Feb 18, 2021 5:35 pm

by jonathon » Thu Feb 18, 2021 9:40 pm

this is an issue that only affects around 1 in 500 users, unfortunately that includes you.

you might have to use the cloud version:

https://cloud.jamovi.org

cheers

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 1763
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by alice » Sat May 15, 2021 4:24 pm

jonathon wrote:this is an issue that only affects around 1 in 500 users, unfortunately that includes you.

you might have to use the cloud version:

https://cloud.jamovi.org

cheers

jonathon


Hello,
I have exactly the same problem with Jamovi. However, I don't know how to use the cloud version (how to import my data). I tried to copy paste but it didn't work.

Thanks in advance!
Best regards.
alice
 
Posts: 1
Joined: Sat May 15, 2021 4:16 pm

by jonathon » Sun May 16, 2021 2:08 am

you can select the hamburger menu from the top left, and choose "open" followed by "this device"

cheers
User avatar
jonathon
 
Posts: 1763
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am


Return to Help