Analyses Issues

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by longj87 » Tue Nov 05, 2019 12:41 am

Hello,

Every time I attempt to run any analyses I receive the following message : "This analysis has terminated, likely due to hitting a resource limit".

I am using Windows 10 as my OS and currently have 398GB free on my PC.

Thank you for your help.
longj87
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 05, 2019 12:14 am

by jonathon » Tue Nov 05, 2019 2:02 am

hi,

we'd probably need to look at your computer with team viewer to figure out what's going on here. for some reason the R process is crashing.

if that would be possible, can you drop us a line at contact <at> jamovi.org

with thanks

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 986
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by longj87 » Thu Nov 07, 2019 1:01 am

Hi Jonathon,

Thank you for the quick reply. I sent an e-mail yesterday to contact@jamovi.org and have not heard back yet. Please let me know if I sent an e-mail to the wrong contact?

Thank You,
John
longj87
 
Posts: 2
Joined: Tue Nov 05, 2019 12:14 am

by gom386 » Mon Dec 02, 2019 4:29 am

Hi Jonathon, John

I am experiencing the same issue with Jamovi where without any apparent reason jamovi stops because of the "...hitting a resource limit". Would really appreciate an update on this topic.

Many thanks in advance,

Milan
gom386
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 02, 2019 4:04 am

by jonathon » Mon Dec 02, 2019 4:45 am

hi,

at this stage, the update is that windows sometimes behaves, and it's very difficult to get a large company like microsoft to take a look at this issue. we're still trying to find a work-around for it, but it affects such a small number of people, it's very challenging.

the best advice i can offer, is just to use a different computer.

kind regards

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 986
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by gom386 » Tue Dec 03, 2019 1:08 am

Hi Jonathon,

Thank you for a prompt response.

Interestingly, both of us who reported this issue are Win 10 users. I have jamovi on Win 7 and it works fine.

Cheers,

Milan
gom386
 
Posts: 2
Joined: Mon Dec 02, 2019 4:04 am


Return to Help