Numbers and text on the axes are not displayed in the graphs, Export to pdf do not work

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)
Post Reply
kaspars_b
Posts: 2
Joined: Tue Apr 16, 2024 6:48 am

Numbers and text on the axes are not displayed in the graphs, Export to pdf do not work

Post by kaspars_b »

Hi!
We have isntalled jamovi 2.3.28 on Windows server 2019 version 1809 (os build 17763.5696) and has 2 problems.

1.Numbers and text on the axes are not displayed in the graphs.
1.jpg
1.jpg (34.13 KiB) Viewed 795 times
2. Export to pdf do not work, export loads, but nothing further happens. Export to html works.
2.jpg
2.jpg (47.04 KiB) Viewed 795 times
3.jpg
3.jpg (18.54 KiB) Viewed 795 times
Any suggestions?
User avatar
jonathon
Posts: 2647
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

Re: Numbers and text on the axes are not displayed in the graphs, Export to pdf do not work

Post by jonathon »

Hi,

Try the version 2.5 for us, and see if this is still a problem.

With thanks
kaspars_b
Posts: 2
Joined: Tue Apr 16, 2024 6:48 am

Re: Numbers and text on the axes are not displayed in the graphs, Export to pdf do not work

Post by kaspars_b »

Thanks, with version 2.5 everything seems to work fine
User avatar
jonathon
Posts: 2647
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

Re: Numbers and text on the axes are not displayed in the graphs, Export to pdf do not work

Post by jonathon »

that's great to hear. more recent versions of R fixed this problem ... which is what we ship with the 2.5 series. so this is a nice confirmation that that has addressed the issue.

with thanks
Post Reply