[SOLVED] 'data' or 'params' argument is needed

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by RHainez » Mon Nov 25, 2019 4:02 pm

The original dataset is on an .ods file. I didn't see any rogue space in it.

https://www.dropbox.com/s/x9n05zim089dt ... 1.ods?dl=0
RHainez
 
Posts: 72
Joined: Wed Feb 08, 2017 3:14 pm

by jonathon » Mon Nov 25, 2019 11:28 pm

hmm, well we don't support opening .ods files ... so there must have been another step.

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 986
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by RHainez » Tue Nov 26, 2019 12:07 pm

Right, for this one, they just copy/paste the data into jamovi. So maybe an error while doing this with the headers?
RHainez
 
Posts: 72
Joined: Wed Feb 08, 2017 3:14 pm

by jonathon » Thu Nov 28, 2019 1:14 am

ah, ok ... that's something i can look into.

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 986
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

Previous

Return to Help