Jamovi 0.8.2.2 can´t open and create new

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by jonathon » Sun Mar 11, 2018 8:40 pm

hi yuna,

thanks for your help.

could you run jamovi --py-debug.txt again, and send us the new jamovi-log.txt?

(before you do, could you restart your computer, and delete the old jamovi-log.txt)

with thanks
User avatar
jonathon
 
Posts: 894
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by yuna » Tue Mar 13, 2018 8:02 pm

Thank you for your help.
Attachments
jamovi-log.txt
(191.59 KiB) Downloaded 155 times
yuna
 
Posts: 10
Joined: Sun Mar 04, 2018 9:16 pm

by jonathon » Mon Mar 19, 2018 2:14 am

OK, we've updated some components in the latest 0.8.4 release of jamovi, and this may fix the issue. could you try it out?

with thanks
User avatar
jonathon
 
Posts: 894
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by yuna » Mon Mar 19, 2018 7:47 pm

Hi,
Unfortunately, it still doesn't work after installing jamovi 0.8.4.0.
yuna
 
Posts: 10
Joined: Sun Mar 04, 2018 9:16 pm

by jonathon » Mon Mar 19, 2018 11:30 pm

could you try with the --py-debug again, and attach the log?

sorry this is so drawn out.

with thanks

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 894
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by LauraB » Mon Apr 02, 2018 8:51 pm

Hello,

I also have this problem, is there in the meantime a solution for this?
Hopefully you can help me.

Kind regards, Laura
LauraB
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 02, 2018 8:46 pm

by jonathon » Mon Apr 02, 2018 9:00 pm

hi laura,

can you tell me:

is this is with the most recent 0.8.6 version?
are you running windows in a language other than english?
do you have international characters in your user name?
are you running in a 'locked down' environment (like a university)?

with thanks
User avatar
jonathon
 
Posts: 894
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by LauraB » Tue Apr 03, 2018 8:53 am

Hi,

Yes, it's version 0.8.6.0
The windows language is English. (First Dutch, but I switched it, delete the previous, downloaded again..)
Euhmm where in my username? I don't think so.. LauraB or something like that..
It's on my own laptop, I bought it 3 months ago..
LauraB
 
Posts: 2
Joined: Mon Apr 02, 2018 8:46 pm

by yuna » Fri Apr 06, 2018 6:23 pm

Hi,
Sorry that it took so long. I downloaded the newest version (0.8.6). Here is the new file.
Could it be a problem with the processor? Because it seems that the others who have the same problem may have the same processor (Intel Celeron N3350).
Attachments
jamovi-log.txt
(207.09 KiB) Downloaded 140 times
yuna
 
Posts: 10
Joined: Sun Mar 04, 2018 9:16 pm

by jonathon » Fri Apr 06, 2018 11:45 pm

hi yuna,

thanks so much. i think it's unlikely to be the processor, but i'll investigate that. i think we're getting closer to the issue.

with thanks
User avatar
jonathon
 
Posts: 894
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

PreviousNext

Return to Help

cron