Cannot open the connection

General help and assistance with jamovi. Bug reports can be made at our issues page: https://github.com/jamovi/jamovi/issues . (If you're unsure feel free to discuss it here)

by RHainez » Fri Jan 10, 2020 9:57 am

Hi,

I installed the v1.2 and Flexplot gives me a hard time with my jmv files because it refuses to work properly. I've got an error message saying "cannot open the connection". I tried on 2 PCs (W7 and W10) and had the same issue.

Is this a known issue?

Have a nice day.
Attachments
cannot open the connection.jpg
cannot open the connection.jpg (58.25 KiB) Viewed 2071 times
RHainez
 
Posts: 91
Joined: Wed Feb 08, 2017 3:14 pm

by jonathon » Fri Jan 10, 2020 10:21 am

let me attend dustin to it.

with thanks

jonathon
User avatar
jonathon
 
Posts: 1953
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by jonathon » Thu Jan 16, 2020 12:33 am

dustin has pushed an update, and it works now.

cheers
User avatar
jonathon
 
Posts: 1953
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am

by RHainez » Fri Jan 17, 2020 7:18 am

Ok, thank you very much to Dustin and you :)
RHainez
 
Posts: 91
Joined: Wed Feb 08, 2017 3:14 pm

by hannan » Wed Dec 23, 2020 4:10 pm

[code][/code]

I have gust now installed jamovi but it does not open
hannan
 
Posts: 1
Joined: Wed Dec 23, 2020 3:06 pm

by jonathon » Wed Dec 23, 2020 11:48 pm

hi,

can you start a new thread, and include a screenshot? this one is 12 months old.

with thanks
User avatar
jonathon
 
Posts: 1953
Joined: Fri Jan 27, 2017 10:04 am


Return to Help